Asiantuntija perusturvan toimialalle - Jyväskylän kaupunki

Asiantuntija perusturvan toimialalle

Haemme Jyväskylän kaupungin perusturvan toimialalle

ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka.

Asiantuntija työskentelee perusturvan toimialalla palveluiden hankintaprosessin parissa. Tehtäviin kuuluu perusturvan toimialan hankintojen kilpailuttamisen tukeminen, sopimusten seuranta sekä valvonta palvelujohtajan ja valvontatiimin tukena. Lisäksi näihin asioihin liittyvä ohjaus ja neuvonta kuuluu asiantuntijan työhön. Asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä kaupungin laki- ja kilpailutuspalveluiden kanssa.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tunnet hankinta- ja sopimuslainsäädännön ja julkisen organisaation toimintaa ja hankintaperusteita. Tunnet perusturvan toimialan palveluja ja monituottajamalli on sinulle tuttua. Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitosi ovat erinomaiset. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Arvostamme palvelu- ja ratkaisuhenkistä asennetta sekä hyvää paineensietokykyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Tehtävä voi mahdollisesti jatkua vuoden 2020 alussa.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Toimialajohtaja Kati Kallimo, puh. 050 442 2302 (3.7.-11.7. ja 22.7.-31.7.) tai sähköpostitse kati.kallimo@jkl.fi

Perusturvan toimiala
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan