Skip to main content
test
Asiantuntijasairaanhoitaja Lastenpsykiatrian plk - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme ASIANTUNTIJASAIRAANHOITAJA vakituiseen työsuhteeseen

Lastenpsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan alle 13-vuotiaiden lasten vakavia mielenterveyden häiriöitä ja annetaan konsultaatioapua sekä tehdään moniammatillista yhteistyötä lapsen ja perheen verkostojen kanssa, sosiaalitoimessa, perustason mielenterveyspalveluissa, perusterveydenhuollossa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Asiantuntijasairaanhoitajan työ poliklinikalla on virka-aikana tapahtuvaa päivätyötä. Työ sisältää lapsen ja perheen tilanteen arviointia ja tutkimusta, yksilöllisiä hoitokäyntejä erilaisten terapioiden, ryhmähoitojen tai vanhempien ohjauksen ja tuen menetelmillä. Lisäksi asiantuntijasairaanhoitajan tehtävänä on kehittää Lastenpsykiatrian poliklinikan hoitokäytänteitä yhdessä muiden asiantuntijasairaanhoitajien kanssa. Edellytämme riittävää kokemusta lastenpsykiatriasta ja neuropsykiatristen potilaiden hoitamisesta.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, muutosmyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että osana moniammatillista tiimiä.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Toimeen valitulta vaaditaan ennen nimityksen vahvistamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöille hyvät henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka - ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkiksi Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Taina Kanninen
044 7195620
taina.kanninen@phhyky.fi

Lisätietoja

Lasten psykiatrian poliklinikka

Päijät-Sotessa työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 24 A, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb