Asiointiavustajan määräaikainen toimi - Tervolan kunta

Asiointiavustajan määräaikainen toimi - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi 3.6.2019 klo 13.00 mennessä

MÄÄRÄAIKAISEN ASIOINTIAVUSTAJAN TOIMEN

Asiointiavustajan työpaikkoina voivat olla kaikki sosiaali- ja terveystoimen toimintayksiköt sekä palvelua tuotetaan myös asiakkaiden kodeissa.

Asiointiavustajalta edellytetään lähihoitajan tai vastaavan aiemman koulutuksen kelpoisuutta. Eduksi lasketaan työskentely vanhus- tai kehitysvammapalveluissa. Työtehtävässä noudatamme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Asiointiavustajan tehtäviin kuuluisi niin omaishoitajien asiointien mahdollistaminen kuin sosiaali- ja terveystoimen toimintayksiköiden asiakkaiden asiointi- ja ulkoiluavun sekä saattopalvelun toteuttaminen. Asiointiapuun voi liittyä asiakkaiden kuljettamista omalla autolla.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnassa käytössä olevan tehtävän vaativuuden perusteella. Valituksi tulleen on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä, varaukseton lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ on tällä hetkellä päivätyötä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön toimen hoitamiseksi. Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaisen rekisteröinnin vaaditaan olevan todennettavissa Valviran rekisteristä. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan Tervolan kunnan sosiaalitoimistoon osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaaliosasto Helena Hartikainen, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kirjekuoreen merkintä ASIOINTIAVUSTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI. Hakemuksia ei palauteta.

Tervolassa 15.5.2019 Sosiaali- ja terveyslautakunta

Läs mer

http://www.tervola.fi

Lisätietoja antaa sosiaalijohtaja Helena Hartikainen, puh. 040 591 1164 Sähköposti: helena.hartikainen@tervola.fi

Tervolan kunta
Adress: Tervola

Tervola on kunta Kemijoen varressa. Tervolan vahvuuksiin kuuluvat mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kunnan toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää kolmen kaupungin keskipisteessä.

Mer om arbetsgivaren