Skip to main content
test
Assistent inom småbarnspedagogik, tidsbundet, Helsingfors stad - Helsingin kaupunki

Vill du arbeta som visstidsanställd assistent inom småbarnspedagogik? Du kan nu söka alla vikariat som assistent med en enda ansökan.

Vikariat finns på daghem runt om i Helsingfors. Fyll i ansökan och berätta var någonstans och hur länge du vill jobba - vi sköter resten! Vi hjälper dig att hitta rätt anställning för just dig.

Som assistent assisterar du antingen ett enskilt barn eller en grupp barn. I ditt arbete främjar du barnets förmåga att klara sig på egen hand och sociala samspel i daghemmets vardag. Tillsammans med teamet deltar du i att planera, förverkliga och utveckla småbarnspedagogiken, särskilt stöd och habilitering i en barngrupp.

Om du är som bäst när du får jobba med barn och det avspeglas i hur du agerar, är du den vi söker. Daghemmets fartfyllda vardag och arbete med barn är något som tilltalar dig. Du gillar att ditt arbete är mångsidigt och omväxlande.


I Helsingfors erbjuder vi dig:

- Möjlighet till tjänstebostad: www.hel.fi/sv/boende/tjanstebostader

- Mångsidiga personalförmåner: förmåner och bidrag på kostnader för t.ex. kollektivtrafiken, stadscyklar, museer, teater, motion och fritidshobbyn

- Möjlighet att delta i kompletterande fortbildningar

- Helsingfors stads belöningssystem möjliggör belöning av en god arbetsprestation med en engångspremie


Arbetets inledningsdatum, längden på anställningsförhållande och deltidsarbete enligt överenskommelse. Vi intervjuar och väljer sökanden redan under ansökningstiden.

Grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, annan lämplig utbildning eller erfarenheter av att jobba med barn räknas som merit.

Goda kunskaper i svenska.

Vi förutsätter att straffregisterutdrag uppvisas (504/2002)

För oss är varje dag viktigast i världen. Lämna in ansökan och kom med!

Läs mer

https://www.hel.fi/sv/lediga-jobb/lediga-jobb/kasko-04-327-23
https://www.hel.fi/sv/lediga-jobb/lediga-jobb/kasko-04-327-23

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Emilia Doshoris / HR-planerare
emilia.doshoris2@hel.fi eller
+35840 723 3275

Lär dig mer om oss

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Svenska servicehelheten, Småbarnspedagogik

Kom med och skapa framtiden!

Sektorn för fostran och utbildning anordnar småbarnspedagogik, förskoleundervisning, grundläggande utbildning och gymnasieutbildning, finskspråkig yrkesutbildning samt fri bildning för 136 000 Helsingforsbor på mer än 700 verksamhetsställen runt om i Helsingfors. Sektorn har 14 000 medarbetare och tillsammans gör de Helsingfors till världens mest storslagna plats att lära sig - för Helsingforsbor i alla åldrar.

Vi vill producera och utveckla tjänster i dialog med barn och familjer i Helsingfors. Kom med för att skapa framtidens småbarnspedagogik och förskoleundervisning!

Vi kan erbjuda goda och mångsidiga personalförmåner - du kan bland annat ansöka om tjänstebostad på adressen stadinasunnot.fi.

Följ oss: @HelsinkiOppii och www.hel.fi/fostranochutbildning


Adress: Verkstadsgatan 8, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb