Astiahuoltaja

Tule meille töihin astiahuollon pariin - yhteen keittiön tärkeimmistä työtehtävistä.

Haemme astiahuoltajia Kaarean keittiöihin Paraisille mukaan lukien Nauvo, Korppoo ja Houtskari. Astiahuolto sisältää keittiöstä, osastoilta ja/tai salista tulevien astioiden pesun- ja lajittelun, puhtaiden astioiden järjestelyn paikoilleen sekä lisäksi muita avustavia keittiötehtäviä. Työ on keikkaluontoista.

Ilman puhtaita astioita ja keittiövälineitä ruoka ei valmistu eikä tarjoilu onnistu. Viihdyt hektisessä työssä, omaat ripeän työotteen ja toimit tiimin kanssa yhdessä hymy huulilla. Sinulla on hygieniapassi ja kenties aikaisempaa kokemustakin keittiössä työskentelystä.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan yhdessä Sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, sydämellä ja paremmin.

Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Niina Isberg; niina.isberg@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Parainen, 21600 Parainen

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!