Astiahuoltaja - Kaarea Oy

Tule meille töihin astiahuollon pariin!

Haemme astiahuoltajaa Kaarean henkilöstöravintoloiden keittiöön Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työ on osa-aikaista arkityötä työajan ollessa vähintään 4 tuntia päivässä. Astiahuolto sisältää keittiöstä ja salista tulevien astioiden pesun ja lajittelun, puhtaiden astioiden järjestelyn paikoilleen, sekä lisäksi muita avustavia keittiötehtäviä.

Ilman puhtaita astioita ja keittiövälineitä ruoka ei valmistu eikä tarjoilu onnistu. Viihdyt hektisessä työssä, omaat ripeän työotteen ja toimit tiimin kanssa yhdessä hymy huulilla. Sinulla on hygieniapassi ja kenties aikaisempaa kokemustakin keittiössä työskentelystä. Mikäli suomen kieli ei ole sinulla vielä vahvaa, onnistut työssäsi myös englannin kielellä.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä?

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Jussi Pietinen; jussi.pietinen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb