Skip to main content
test
Asumisen ohjaaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin Mielenterveys- ja päihdeyksikkö Osviitassa on haettavana

ASUMISEN OHJAAJAN sijaisuus ajalle 30.5.2022 - 4.5.2023

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö Osviitassa toteutetaan ennaltaehkäisevää, kuntouttavaa ja korjaavaa hoitotyötä. Moniammatillinen tiimi toimii yhteistyötä useiden tahojen kanssa ja toimipaikat ovat Kalajoella, Himangalla ja Merijärvellä. Asumisen ohjaajan työ sisältää kotikuntoutusta ja tehtäviin kuuluu mm. asiakkaan neuvontaa ja ohjausta sekä asiakkaan kokonaisvaltaisen avun tarpeen huomioiminen. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 559/1994 mukainen lähihoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala. Haettavana olevan erikoisalan lisäkoulutukset luetaan eduksi. Arvostamme ymmärrystä ja kokemusta mielenterveystyöstä. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työn suorittaminen edellyttää voimassa olevaa ajolupaa ja oman auton käyttömahdollisuutta. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Työ alkaa 30.5.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestää 04.05.2023 asti. Koeaika on 4 kk. Henkilöstön rokotussuojan osalta edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme kannustavan työympäristön, lähiesimiehen tuen sekä työnohjauksen. Kalajoella sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävääsi ja autetaan tarvittaessa kodin löytymisessä. Kaupunki tarjoaa henkilöstölleen laajat mahdollisuudet vapaa-ajan henkilöstöetuuksien käyttöön.

Lähetä työhakemus ja CV sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 23.5.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Hihnala p. 044 4691 315 tai hoitotyön palvelupäällikkö Anne Palokangas p. 040 1319 517.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Susanna Hihnala p. 044 4691 315 tai hoitotyön palvelupäällikkö Anne Palokangas p. 040 1319 517.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sosiaali-ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Osviitta

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb