Skip to main content
test
Asumisen ohjaaja, Kolpene Rovaniemi - Lapin hyvinvointialue

Haemme keikkatyön tekijöitä Rovaniemelle asumisen ohjaajan tehtäviin.
Asumisen ohjaajan pätevyysvaatimuksena sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat perehdytyksen tehtävään sekä esihenkilösi tuen.

Asumisen ohjaaja vastaa asukkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen, KVTESin sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 12.6.2023 klo 15:00 saakka. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varahenkilöiden palveluesihenkilö Nina Joutsen p. 040 168 7304
nina.joutsen@lapha.fi

Lisätietoja

Lapin hyvinvointialue, Vammaisten palvelut, Kaakkoinen Lappi, Vammaisten palvelut, Kolpene Erityisen vaativan tuen ja kuntoutuksen yksikkö, Asumisen palvelut

Lapin hyvinvointialue

Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut.

Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella.

Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi

#LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi

Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint


Osoite: Myllärintie 35, 96400 Rovaniemi

Rekommenderade jobb