Skip to main content
test
Asumisen ohjaaja, Kolpene Rovaniemi - Lapin hyvinvointialue

Haemme keikkatyön tekijöitä Rovaniemelle asumisen ohjaajan tehtäviin.
Asumisen ohjaajan pätevyysvaatimuksena sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat perehdytyksen tehtävään.

Asumisen ohjaaja vastaa asiakkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asiakasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Käytämme puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen, KVTESin sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa.

Lisätietoja

http://www.lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varahenkilöiden palveluesihenkilö Nina Joutsen p. 040 168 7304
nina.joutsen@lapha.fi

Lisätietoja

Lapin hyvinvointialue, Vammaisten palvelut, Kaakkoinen Lappi, Kolpene, Erityisen vaativan tuen ja kuntoutuksen yksikkö, Asumisen palvelut

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa. 

Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin

https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg


Osoite: Myllärintie 35, 96400 Rovaniemi

Rekommenderade jobb