Asumisen ohjaaja (sosionomi) - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) vammaispalvelujen kehitysvammaisten asumispalveluissa on haettavana 26.9.2021 asti

ASUMISEN OHJAAJAN (sosionomi) toimi, alkusijoituspaikka Koskitupa, Ylivieska.

Hakijalta edellytämme kiinnostusta ja sitoutumista kuntoutumista edistävän työotteen kehittämiseen sekä joustavuutta, tiimityötaitoja ja valmiuksia työskennellä kehitysvammapalveluissa. Odotamme toimeen valittavalta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään.

Asumisen ohjaajan työhön sisältyy asiakkaiden ohjaus ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toimissa sekä sosionomin tehtävät kuten palvelusuunnitelmien tekeminen, palveluohjaus yhdessä esimiehen kanssa sekä yhteistyö omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa.

Työ on kolmivuorotyötä, sisältäen 25% työajasta varattuna sosionomin tehtäviin. Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Sosionomilta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakuaikaa on jatkettu 26.9.2021 asti. Aikaisemmin toimitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008 tai sähköpostilla paivi.uusimaki@kalliopp.fi
- palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki, p. 044 419 5008 tai sähköpostilla paivi.uusimaki@kalliopp.fi
- palveluesimies Mervi Krapu (lomalla 2.-29.8.) p. 044 419 5747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi

Lisätietoja

Kehitysvammaisten asumispalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Tulolantie 13, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb