test

Asumisen ohjaaja, varahenkilöstö, Kolpene

Ansök senast  15.12.2023 15:00

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana
vaativan erityisen tuen vastuualueella 18.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

kolme asumisen ohjaajan (lähihoitaja) toimea varahenkilöstössä.

Etsimme juuri sinua, reipasta, pirteää, ulospäin suuntautunutta ja työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän innovatiiviseen työporukkaamme.

Haemme Kolpeneelle vaativan erityisen tuen palveluiden vastuualueelle varahenkilöstöön lähihoitajaa asumisen ohjaajan toimeen. Varahenkilöstön työvuorot koostuvat aamu- ja iltavuoroista sekä mahdollisesti (harvemmin) yövuoroista. Varahenkilöstö työskentelee Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen alueella pitkäaikaisen kuntoutuksen yksiköissä Luodossa ja Mäntyrinteellä ja kuntoutuskeskus Vuomassa. Varahenkilön työ perustuu toimintayksiköiden henkilöstön lyhytaikaisten poissaolojen sijaistamiseen.

Sinä voit olla kokenut alan ammattilainen, työurasi alussa tai opintojesi loppuvaiheessa. Asumisen ohjaajana työskentelet ohjaus- ja hoitotyössä asiakkaan vierellä ja rinnalla. Työvuorosi ovat asiakkaan kuntoutuksen tavoitteiden mukaista yhdessä tekemistä, päivittäisissä toimissa ja askareissa avustamista ja harrastuksissa ohjaamista.

Tarjoamme
-Monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa sinua tukevat ja auttavat onnistumaan moniammatillinen ja innovatiivinen työporukka
-Koulutusmyönteisenä työpaikkana satsaamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia
-Liikunta- ja kulttuuriedut työhyvinvointisi tueksi.
-Polkupyöräedun koeajan jälkeen
-Lähiesihenkilön ja moniammatillisen tiimin tuen työhösi
-Autonomisen työvuorosuunnittelun edut tuovat joustoa vapaa-aikaasi
-Mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti

Odotamme sinulta
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), huomioimme myös 2/3 opinnoista suorittaneet.
-Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
-Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
-Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
-Valmiutta siirtyä ketterästi yksiköstä toiseen ja työskennellä siellä, missä sinua eniten tarvitaan.
-Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja HYVTES:in sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2500 €/kk.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Kiinnostuitko, haluamme kuulla sinusta lisää!

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 15.12.2023 klo 15 mennessä. Olethan ripeä, määräaikaisiin työsuhteisiin haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja valitsemme työntekijän heti sopivan hakijan löytyessä hakuajan vielä ollessa kesken.


Lisätietoa meistä: http://www.kolpene.fi / www.lapha.fi
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Läs mer

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Varahenkilöstön vs. palveluesihenkilö Outi Raaterova p. 040 168 7304 outi.raaterova@lapha.fi ja 27.11.2023 alk. Nina Joutsen nina.joutsen@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare