test

Asumisen ohjaajan sijaisuuksia, Luoto, Kolpene, Rovaniemi

Ansök senast  23.4.2024 15:00

Kolpeneen Luotoon kaivataan juuri sinua, reipasta, ulospäin suuntautunutta ja työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän innovatiiviseen työporukkaamme.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana

Asumisen ohjaajan (lähihoitaja) sijaisuuksia (3-5kk) pitkäaikaisen kuntoutuksen yksikössä Luodossa 29.4.2024 alk. tai sopimuksen mukaan

Sinä voit olla kokenut alan ammattilainen, työurasi alussa tai opintojesi loppuvaiheessa. Asumisen ohjaajana työskentelet ohjaus- ja hoitotyössä asiakkaan vierellä ja rinnalla. Työvuorosi ovat asiakkaan kuntoutuksen tavoitteiden mukaista yhdessä tekemistä, päivittäisissä toimissa ja askareissa avustamista ja harrastuksissa ohjaamista. Osallistut asiakkaan toimintakyvyn ja kuntoutuksen arviointiin yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa sinua tukevat ja auttavat onnistumaan moniammatillinen ja innovatiivinen työporukka.
- Koulutusmyönteisenä työyhteisönä satsaamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.
- Liikunta- ja kulttuuriedut yli 3kk työsuhteissa työhyvinvointisi tueksi.
- Lähiesihenkilön ja moniammatillisen tiimin tuen työhösi.
- Autonomisen työvuorosuunnittelun edut tuovat joustoa vapaa-aikaasi.
- Mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti.

Odotamme sinulta:
- Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), huomioimme myös opiskelijat.
- Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
- Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
- Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
- Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja HYVTES:in sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Olethan ripeä, haastattelemme sijaisuuksiin hakijoita jo hakuaikana ja valitsemme työntekijän heti sopivan hakijan löytyessä hakuajan vielä ollessa kesken.

Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä.

Kiinnostuitko, haluamme kuulla sinusta lisää!

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 23.4.2024 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.

Tiedustelut:
Palveluesihenkilö Sari Bujupi, sari.bujupi@lapha.fi p. 040 482 8450
Palvelupäällikkö Minna Halme, minna.halme@lapha.fi p. 040 737 6352

Lisätietoa meistä: http://www.kolpene.fi / www.lapha.fi
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Läs mer

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Sari Bujupi, sari.bujupi@lapha.fi p. 040 482 8450

Palvelupäällikkö Minna Halme, minna.halme@lapha.fi p. 040 737 6352

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare