Asumisen ohjaajan toimi

Vammaispalvelujen kehitysvammaisten asumispalveluissa on haettavana 4.12.2020
klo 15.00 mennessä

ASUMISEN OHJAAJAN TOIMI
Toimen alkusijoituspaikka Tulolantupa, Ylivieska.

Työhön sisältyy asiakkaiden ohjaus ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toimissa. Työ on kolmivuorotyötä, toimien asukkaan omaohjaajana sekä yhteistyössä omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa. Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan.

Hakijoilta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta jämäkkyyttä ohjaustyössä, joustavuutta, vastuullisuutta, erinomaista palveluasennetta, sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävään. Arvostamme erityisesti asiakaspalvelun ja itsensä kehittämistä kehitysvammahuollon palveluissa. Hakijoiden kokemus ja kokonaisvaltainen näkemys kehitysvammahuollon tehtäväkentästä on plussaa. Katsomme eduksi myös kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen ja osaamisen sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

ToimI täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 4.12.2020 klo 15 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Tulolantupa
Osoite: Suksitie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!