test
Asumisenohjaaja lyhytaikaisenhoidon yksikköön - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Meillä on asumisenohjaajan määräaikainen tehtävä Mäntylässä vailla tekijää. Määräaikaisuus päättyy 4.5.2023. Tehtävä täytetään soveltuvan hakijan löydyttyä. Haastatteluja toteutetaan hakuajan puitteissa soveltuvien hakemuksien saapuessa.

Mäntylä on vammaisten lasten ja nuorten lyhytaikaishoidon yksikkö Kuusankoskella. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarvitsemme sinua aktiivinen, oma-aloitteinen ja ennakkoluuloton sote-alan osaaja.
Mäntylä on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten lyhytaikaishoidon yksikkö. Avustamme, hoidamme ja ohjaamme asiakkaitamme heidän arjessaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Arkeen kuuluu myös yhteistyö perheiden ja erilaisten ammattilaisverkostojen kanssa. Kasvatuksellinen ja toiminnallinen ote työhön on tärkeää. Meillä ei arki ole puuduttavaa jo senkin vuoksi, että asiakkaat vaihtuvat vähintään viikoittain. Sovit tiimiimme, kun sinulla on aito kiinnostus ja oikea asenne työskennellä erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa ja pysyt mukana arjen muuttuvissa tilanteissa.

Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan tutkintoa kuten lähihoitajan koulutusta. Huolehdimme asukkaiden lääkehoidosta, joten sinulla tulee olla lääkeluvat kunnossa tai ainakin mahdollisuus suorittaa ne. Vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tunteminen on eduksi, mutta jos et vielä niitä osaa, Mäntylässä opit. Touhuamme monenlaista, jos sinulla on taitoja ja osaamista esimerkiksi harrastuksen kautta, voit käyttää niitä asiakkaiden arjen rikastuttamiseksi. Perehdytyksestäsi huolehditaan, jotta pääsisit mahdollisimman sujuvasti osaksi tiimiämme.

Rikosrekisteriote tarkastetaan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Leena Oksanen
p. 040 483 3141, leena.oksanen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45740 Kuusankoski

Rekommenderade jobb