Skip to main content
test
Asumisenohjaaja, Mäntykankaan teh. palveluasuminen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!
Haemme tiimiimme vahvistukseksi asumisenohjaajaa avoinna olevaan sisäisen varahenkilön toimeen.

Mäntykankaan asumispalvelut on Kymsoten ylläpitämä tehostetun asumisen asumisyksikkö, jossa asukkaina on aikuisia kehitysvammaisia. Asukkaiden ohjauksen, tuen ja hoidon tarve on ympärivuorokautista; he tarvitsevat ohjausta mm. kodin askareissa, hygienian ja siisteyden hoidossa, terveytensä ja hyvinvointinsa huolehtimisessa sekä vuorokausirytmin toteutumisessa. Asukkailla voi olla myös erityistarpeita liittyen esimerkiksi kommunikaatioon ja liikkumiseen.Palvelu järjestetään yksilöllisesti, huomioiden asukkaiden tarpeet ja elämäntilanne. Meillä keskiössä on asukkaan itsemääräämisoikeuden tukeminen.

Työ tarjoaa haasteita ja kokemusta kehitysvammatyöstä ja on vahvasti tiimityötä. Toivomme, että sinulla on vankka työkokemus perushoidosta ja asukkaiden monipuolisen hyvinvoinnin tukemisesta.
Lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut asukkaiden hyvinvoinnin edistämisestä, osaat ottaa asukkaat huomioon yksilöllisesti ja toimia asukaslähtöisesti, sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työnantajana tarjoamme:

- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröinti.
Lähihoitaja osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen, joten tehtävässä vaaditaan lääkehoidon hyväksytyt tentit ja hyväksytty suoritus 5v välein. Em. voi suorittaa myös työsuhteen alettua.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sari Hietala
p. 040 489 8432
sari.hietala@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48800 Kotka

Rekommenderade jobb