Skip to main content
test
Asumispalveluiden esimies (vuolingonhovi) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee asumispalveluyksikön esimiestä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Vuolingonhovin asumispalveluyksikköön 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuolingonhovi on 61-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Mikkelin Rantakylässä. Pääasiallinen asukasryhmämme ovat muistisairaat vanhukset. Meillä panostetaan kodinomaisuuteen ja työskennellään voimavaralähtöisesti asukkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Asumispalveluyksikön esimiehenä vastaat Vuolingonhovin palveluasumisen toiminnasta ja sen tuottamista oikea-aikaisista laadukkaista palveluista. Johdat toimintaa ja kehittämistyötä omassa yksikössäsi riskit tunnistaen ja halliten. Suunnittelet, seuraat ja raportoit omien yksiköittesi talouden kokonaisuutta, johdat yksikkösi henkilöstöä riittävät henkilöstöresurssit varmistaen ja oman organisaatiosi ohjeita noudattaen.

Essoten vuokrasopimus tiloissa päättyy huhtikuussa 2023 jolloin yksikön toiminta siirtyy Attendolle.

Työnantajana tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme työntekijöidemme hyvinvoinnista huolta kattavan työterveyshuollon avulla ja tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla ePassi-edun liikuntaan sekä kulttuuriharrastuksiin, lisäksi meillä on sähköpyörä työsuhde-etu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään työnjohdollinen ja hallinnollinen lisäkoulutus tai riittävä kokemus esimiestehtävistä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ajalla 9.9-12.9.2022 asumispalveluiden ja jaksohoidon koordinaattori Hannele Muhonen puh. 040 656 7337, hannele.muhonen@essote.fi ja ajalla 13.9-26.9.2022 palvelupäällikkö Marjo Räsänen, puh. 040 678 3013, marjo.rasanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Työllistämme yli 3500 ammattilaista.


Osoite: Ylännetie 1, 50600 Mikkeli

Rekommenderade jobb