test

Asumispalveluohjaaja, Valkealakoti

Ansök senast  24.4.2024 23:59

Jos olet positiivinen ja kiinnostunut ikäihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, saatat olla uusi vahvistus tiimiimme!

Haemme asumispalveluohjaajaa Valkealakotiin.

Valkealakoti sijaitsee Valkealan Jokelassa osoitteessa Vanhatie 112, 45360 Valkeala. Valkealakoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaille. Valkealakodissa on viisi osastoa ja asukaspaikkoja 50. Asumispalveluohjaajalta odotamme innostunutta asennetta työhön ja halua kehittää yksikkömme toimintaa. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta toimia osana moniammatillista tiimiä.

Asumispalveluohjaajan tehtäviin kuuluu mm.
-edistää ja tukea asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia
-vahvistaa asiakkaan osallisuutta ja toimijuutta
-edistää asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittamista
-edistää asiakaslähtöisiä toimintatapoja ja asiakkaan toteuttamissuunnitelman tavoitteiden
toteuttamista sekä sosiaalihuollon kirjaamista.
-rakentaa verkostoyhteistyötä asiakkaan, läheisen ja muiden toimijoiden välille
-ohjata ja neuvoa sosiaalipalveluihin ja etuuksiin sekä sosiaalihuollon lainsäädäntöön liittyvissä
asioissa

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaalialan koulutus; geronomi (AMK), sosionomi (AMK) tai kuntoutuksen ohjaaja (AMK) ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä. Työskentelemme rokotussuojattuina.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta on astunut voimaan 1.1.2024, joten pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Palveluesimies Sari Mattsson

p. 0400 934225

sari.mattsson@kymenhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare