Asuntola- ja ammatillinen ohjaaja

Haemme asuntola- ja ammatillista ohjaajaa Hämeen ammatti-instituutin metsätalouden osaamisalalle Hämeenlinnan Evolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 14.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Asuntolaohjaajan työkuva
Asuntolaohjaajan tehtäviä ovat mm. asuntolassa asuvien opiskelijoiden kokonaisvaltainen ohjaaminen, huoltajien kanssa toimiminen sekä asuntola- ja vapaa-ajan toiminnan suunnittelu ja toteutus. Työaika on asuntolaohjaajan roolissa maanantaista torstaihin iltatyötä klo 15 - 23 ja perjantaisin päivätyötä 8 - 16.

Ammatillisen ohjaajan työnkuva
Ammatillisen ohjaajan työtehtäviä ovat mm. opiskelijoiden ohjaus ja tukeminen opiskelussa ja työelämässä. Toimit vahvassa yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa, mutta sinulla on taidot ja vahva halu ohjata nuoria myös itsenäisesti.

Tulet toimimaan työparina toisen asuntola- ja ammatillisen ohjaajan kanssa. Jaatte asuntolaohjaajan työroolin opiskelijoiden ollessa lähijaksolla. Opiskelijoiden ollessa työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa työnkuvasi on ammatillinen ohjaaja.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai tutkintoa. Arvostamme työkokemusta metsäalalta, kokemusta nuorten ja aikuisten ohjaamisesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista. Ennen työn alkamista tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote (laki 504/2002). Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 29.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Juha Mäkelä, juha.makela@hamk.fi, puh. 050 565 0835 arkipäivisin klo 12 - 16.

Lisätietoja

http://www.hami.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Juha Mäkelä, juha.makela@hamk.fi, puh. 050 565 0835 arkipäivisin klo 12 - 16.

Metsäalan perustutkintokoulutus
Osoite: Saarelantie 1, 16970 Evo

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi HAMIssa voi suorittaa ammatti- ja erikoisammattitutkintoja luonnonvara- ja ympäristöalan, elintarviketekniikan, johtamisen ja liikenneopettajakoulutuksen aloilla. Oppilaitos järjestää myös kaikille avointa lisä- ja täydennyskoulutusta sekä asiakaskohtaista tilauskoulutusta.

Hämeen ammatti-instituutti on Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) tytäryhtiö.