Asuntola- ja ammatillinen ohjaaja - Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Asuntola- ja ammatillinen ohjaaja

Haemme Hämeen ammatti-instituutin puutarhatalouden osaamisalalle Hattulaan Lepaan yksikköön asuntola- ja ammatillista ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 12.8.2019 alkaen.

Asuntolaohjaajan työnkuva
Opiskelijoiden ollessa lähijaksoilla oppilaitoksella työnkuvasi on asuntolaohjaaja. Asuntolaohjaajan tehtäviä ovat mm. asuntolassa asuvien opiskelijoiden kokonaisvaltainen ohjaaminen, huoltajien kanssa toimiminen sekä asuntola- ja vapaa-ajan toiminnan suunnittelu ja toteutus. Työaika on asuntolaohjaajan roolissa maanantai - torstai iltatyötä (klo 15-23) ja perjantaisin päivätyötä (8-16).

Ammatillisen ohjaajan työnkuva
Opiskelijoiden ollessa työpaikoilla tapahtuvassa koulutuksessa, työnkuvasi on ammatillinen ohjaaja. Ammatillisen ohjaajan työtehtäviä ovat mm. opiskelijoiden ohjaus ja tukeminen opiskelussa ja työelämässä. Toimit vahvassa yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa, mutta omaat taidon ja vahvan halun ohjata nuoria myös itsenäisesti. Työaika ammatillisen ohjaajan roolissa on yleistyöaika.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa. Arvostamme työkokemusta puutarha-alalta sekä kokemusta nuorten ja aikuisten ohjaamisesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista.

Ennen työn alkamista tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.hami.fi

Koulutuspäällikkö Soile Viljakka. Yhteydenottopyynnöt: soile.viljakka@hamk.fi
Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 1.8.2019.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hämeen ammatti-instituutti, Puutarhatalouden perustutkintokoulutus
Osoite: Lepaantie 129, 14610 Lepaa

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi HAMIssa voi suorittaa ammatti- ja erikoisammattitutkintoja luonnonvara- ja ympäristöalan, tekniikan, johtamisen ja liikenneopetuksen aloilta. Oppilaitos järjestää myös kaikille avointa lisä- ja täydennyskoulutusta sekä asiakaskohtaista tilauskoulutusta.
Hämeen ammatti-instituutti on Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) tytäryhtiö.

Tutustu työnantajaan