Skip to main content
test
Asuntolanohjaaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen asuntolanohjaajaa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Kokemäen toimpisteeseen.

Asuntolanohjaajan tehtävänä on vastata Kokemäen toimipisteen asuntolatoiminnan käytännön toteutuksesta, opiskelijoiden asumisjärjestelyistä ja asumisen sekä vapaa-ajan ohjauksesta. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä. Työaika maanantaista torstaihin alkaa klo 14.00 ja perjantaisin klo 8.00 ja tarvittaessa sunnuntaisin sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 38 h 15 min.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, motivoitunutta ja itsenäistä työskentelyasennetta sekä vuorovaikutustaitoja nuorten kanssa työskenneltäessä. Arvostamme joustavuutta työajoissa sekä tietoteknistä osaamista. Eduksi katsomme työkokemuksen nuorten parissa työskentelystä. Ajokortti (B) on työssä välttämätön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä on kokoaikainen. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Asuntolanohjaajan hakua on jatkettu. Hakuaika päättyy ma 23.5.2022 klo 16.00. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Kirsi Nikali-Rauva p. 0505222561.

Lisätietoja

https://sasky.fi/sasky/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Kirsi Nikali-Rauva p. 0505222561

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Kokemäen yksikkö

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen toimipisteessä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja. Huittisten toimipisteessä koulutetaan osaajia liiketoiminnan perustutkinnossa (merkonomi) ja ammattitutkinnossa sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnossa (IT-tukihenkilö ja ohjelmistokehittäjä). IT-tukihenkilön koulutusta tarjoamme lähiopetuksena, ohjelmistokehittäjän koulutusta verkkototeutuksena. Oppilaitoksessa opiskelee noin 900 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 58. Kokemäen yksikössä on 140 paikkainen opiskelija-asuntola sekä koulutusaloihin liittyviä oppimisympäristöjä.


Osoite: Kauvatsantie 189, 32800 Kokemäki

Rekommenderade jobb