Skip to main content
test
Asuntolanohjaaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Asuntolanohjaajan tehtävänä on vastata Kokemäen toimipisteen asuntolatoiminnan käytännön toteutuksesta, opiskelijoiden asumisjärjestelyistä ja asumisen sekä vapaa-ajan ohjauksesta. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä. Työaika maanantaista torstaihin alkaa klo 14.00 ja perjantaisin klo 8.00 ja tarvittaessa sunnuntaisin sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 38 h 15 min.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa (vähintään toisen asteen ammatillinen perustutkinto), motivoitunutta ja itsenäistä työskentelyasennetta sekä vuorovaikutustaitoja nuorten kanssa työskenneltäessä. Arvostamme joustavuutta työajoissa sekä tietoteknistä osaamista. Eduksi katsomme työkokemuksen nuorten parissa työskentelystä. Ajokortti (B) on työssä välttämätön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2150 €/kk ja kelpoisuusehdot täyttävälle hakijalle voidaan maksaa määräaikainen rekrytointilisä enintään 10% tehtäväkohtaisesta palkasta. Tehtävä on kokoaikainen. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja

https://sasky.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Kirsi Nikali-Rauva puh. 0505222561.

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Kokemäen yksikkö

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen toimipisteessä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja. Huittisten toimipisteessä koulutetaan osaajia liiketoiminnan perustutkinnossa (merkonomi) ja ammattitutkinnossa sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnossa (IT-tukihenkilö ja ohjelmistokehittäjä). IT-tukihenkilön koulutusta tarjoamme lähiopetuksena, ohjelmistokehittäjän koulutusta verkkototeutuksena. Oppilaitoksessa opiskelee noin 900 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 58. Kokemäen yksikössä on 140 paikkainen opiskelija-asuntola sekä koulutusaloihin liittyviä oppimisympäristöjä.


Osoite: Kauvatsantie 189, 32800 Kokemäki

Rekommenderade jobb