Asuntolaohjaajia

Gradian asuntoloihin haetaan kahta asuntolaohjaajaa, joista yhtä Jämsään ja yhtä Jyväskylään. Asuntolaohjaajan tehtäviin kuuluu asuntolassa asuvien opiskelijoiden tuki, valvonta ja ohjaus sekä asuntolapalvelujen kehittäminen osana asuntolaohjaajien tiimiä. Tehtävän luonne on kokoaikatyö työvuorosuunnitelman mukaan. Työvuoroissa painottuu ilta-ajan ohjaustyö asuntoloissa.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa (esim. nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaajan perustutkinto, yhteisöpedagogin tai sosionomin tutkinto). Kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, valmiutta työskennellä englannin kielellä, hyvää tietoteknistä osaamista ja valmiutta toiminnan kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/opiskelijan-opas/palvelut-opiskelijalle/opiskelija-asuntolat
https://www.gradia.fi/

Tutustu työnantajaan

Rauni Gyldén, 040-3416163, rauni.gylden@gradia.fi

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia sisäiset palvelut
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2019 oli 96 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.