Ateria- ja puhdistuspalvelun sijaisuus - Vihdin kunta

Ateria- ja puhdistuspalveluilla on jatkuva haku keikkatyöntekijöistä määräaikaiseen työsuhteeseen, sijaisuus on osa- tai kokoaikainen lyhyt sijaisuus.

Hakijalta edellytetään vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme joustavuutta sekä vastuullista otetta työtehtävien hoitamisessa sekä kykyä itsenäiseen työhön sekä tiimityötaitoja.

Henkilöltä edellytetään alan ammattitutkintoa ja/tai koulutusta ja/tai kokemusta ko. tehtävistä, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
Vähimmäisvaatimus keittiötyössä on hygieniaosaaminen, todistus.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisellä hakulomakkeella www.kuntarekry.fi.
Täytä sähköinen hakemus sivulla kirjautumalla hae työpaikkaa -kohdasta.
Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, sinun pitää ensin rekisteröityä käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset täyttämään sähköisen hakemuksen

Lisätietoja

http://www.vihti.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa
Ruokapalvelupäällikkö Tuija Wickström ja
Puhdistuspalvelupäällikkö Tarja Julku s-postit: etunimi.sukunimi@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Infra- ja tukipalvelut, Ateria ja puhdistus

Vihdin kunnassa on työntekijöitä lähes 1200. Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille konsernipalveluissa, elinvoimapalveluissa, infra- ja tukipalveluissa sekä sivistyspalveluissa. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä.

Vihdin Ateria ja Puhdistus toimii tulosalueena infra- ja tukipalveluissa. Vihdin Ateria valmistaa ateriat Vihdin kunnan päiväkodeille ja oppilaille. Vihdin Puhdistus huolehtii ylläpito- ja perussiivouksesta Vihdin kouluissa, päiväkodeissa ja toimistotiloissa. Ateriapalvelut ovat toiminnallisesti jaettu kolmeen ja puhdistuspalvelut kahteen alueeseen.


Osoite: PL 13, 03101 Nummela

Rekommenderade jobb