Skip to main content
test
Ateria- ja siivouspalveluiden sijaisuudet - Kangasalan kunta

Tule sijaiseksi Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalveluihin!

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä monipalvelutyöntekijän eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksia voit tehdä palvelutyöntekijänä ja laitoshuoltajana. Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut tekijä. Kohteita, joihin voit sijoittua, on tarjolla laajasti koko Kangasalan kaupungin alueella.

Sijaisuuksiin ei aina vaadita alan tutkintoa, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Hygieniapassi on välttämätön. Arvostamme alan työkokemusta. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Työajat vaihtelevat klo 7 - 20.30 välillä arkipäivistä viikonloppuun ja aamuvuorosta iltavuoroon. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa siirtymistä kohteisiimme.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä palveluesimies Heli Niemiseen (p. 0444 863998) haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse. Hakijan on itse huolehdittava käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Heli Nieminen, p. 0444 863998

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä ruoka- ja/tai siivouspalvelualan sijaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja luomme puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.


Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb