Atk-tukihenkilö tietohallintoon (kesätyö)

Huittisten kaupungin tietohallinnossa on tarjolla atk-tukihenkilön kesätyöpaikka. Työn kesto on kaksi kuukautta. Työaika on 36 h 15 min / viikko. Työtehtäviin kuuluu mm. tietohallinnon ohjelmien asennusta ja työasemapäivityksiä.

Jos olet tietojenkäsittelyn opiskelija tai valmistumassa oleva täytä sähköinen hakemus 5.3.2021 klo 12.00 mennessä tällä sivulla kirjautumalla "hae työpaikkaa" kohdasta. Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, toimita paperinen hakemus myös samaan aikaan mennessä postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tietohallintopäällikkö Seppo Sirkemaa, puh. 044 560 4202 tai seppo.sirkemaa@huittinen.fi.

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Tietohallintopäällikkö Seppo Sirkemaa, puh. 044 560 4202 tai seppo.sirkemaa@huittinen.fi.

Huittisten kaupunki
Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.