Skip to main content
test
Autismikuntoutusohjaaja, Savonlinna - Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymässä on haettavana ma 15.8.2022 kello 15.00 mennessä

AUTISMIKUNTOUTUSOHJAAJAN TEHTÄVÄ

Autismikuntoutusohjaaja työskentelee autismin-/neuropsykiatrian kirjon henkilöiden ja heidän verkostojensa kanssa konsultaatio- ja ohjaus tehtävissä. Työskentely tapahtuu pääosin asiakkaan omissa toimintaympäristöissä. Työ on monipuolista ja haasteellista, edellyttäen itsenäistä työotetta sekä oman työn organisointikykyä. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tehtävä sijoittuu pääasiassa Savonlinnan alueelle.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Sote-alan alempi AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä autismiin sekä neuropsykiatrisiin häiriöihin sekä kokemusta asiakasryhmän kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme kokemusta perheiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä verkostotyöstä. Työaika arkisin, sisältäen myös iltaisin tapahtuvaa työtä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan ja palvelussuhteen ehdot muutoin Sote-Sopimuksen mukaisesti. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Vaalijalan työntekijöille on käytössä kilpailukykyinen Epassi.

Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 a §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.

Vaalijalan toiminta siirtyy 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueiden ylläpitämiksi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Autismikuntoutusohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja Vaalijalan kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 1.8.2022

Johtava lääkäri
Juhani Keinonen

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/autismikuntoutusohjaus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa asiantuntijapalvelujen päällikkö Mari Niinivirta puh. 044 389 9654, mari.niinivirta@vaalijala.fi ja autismikuntoutusohjaaja Noora Valkonen puh. 044 389 9661 noora.valkonen@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Asiantuntijapalvelut, Puheterapia ja kommunikaatio-ohjaus, Autismikuntoutusohjaus

Vaalijala on Itä-Suomessa kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä kuntayhtymä. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Rekommenderade jobb