Autoalan opettaja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa, Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikassa on avoinna autoalan opettajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä alkaen 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haemme kehittävää työotetta omaavaa autoalan ammattiopettajaa. Edellytämme hakijalta tieto- ja viestintätekniikan perustyökalujen hyvää hallintaa ja verkko-oppimisympäristöosaamista.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen opetus- ja ohjaustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Opettaja toimii osana tekniikan ja liikenteen tiimiä ja vastaa ensisijaisesti autoalan perustutkinnon sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opetus- ja ohjaustyöstä. Tehtävään kuuluu omaohjaajana toimiminen, vastaaminen opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelmista sekä alan opetuksen kehittämisestä.

Kainuun ammattiopistossa opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Hakijan eduksi katsotaan monipuolinen kokemus autoalan työtehtävistä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Edellytämme opetustehtävän kannalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuisia opettajan pedagogisia opintoja ja kolmen vuoden pituista käytännön työkokemusta opetustehtävän sisältöä vastaavissa tehtävissä. Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Valinnassa otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alaiset ja työnteon keskeytyksellä olevien hakemukset, mikäli he täyttävät kelpoisuusehdot.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 21.5.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jaana Pesonen puh. 044-497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain n. 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on yli 30 henkilöä


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Suggested jobs