Skip to main content
test
Autoalan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Oletko sinä autoalan osaaja, joka olisi kiinnostunut työstä, jossa yhdistyvät opetus, opiskelijoiden kanssa toimiminen, kehittäminen sekä yrittäjähenkisyys? Tule meille töihin!

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen

AUTOALAN OPETTAJAA

Opettajan tehtäviisi kuuluvat:
- autoalan opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksessa sekä asiakkaiden toimintaympäristössä
- opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja arviointi
- aktiivinen työelämäyhteistyö
- työpaikkaohjaajien perehdyttäminen
- koulutusten suunnittelu
- uusien toimintamallien kehittäminen yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti.

Haemme tehtävään vahvan käytännön ammattitaidon omaavaa henkilöä. Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen työote ja organisointikyky mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen. Keudan vision mukaisesti toivomme sinun olevan innostava, yksilöllinen, yrittäjähenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työilmapiirin. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Keudan ajoneuvoalalla tavoitteena on toimia edelläkävijänä ja kouluttaa tulevaisuuden osaajia. Keuda on investoinut sähköautokoulutuksen kehittämiseen. Tavoitteena on laajentaa ammattitutkintokoulutusta ja kehittää ajoneuvoalan koulutusta tulevaisuuden osaamistarpeiden mukaiseksi. Keuda on palkittu vuoden 2019 autoalan koulutuksenjärjestäjänä.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialapäällikkö Jaakko Ristolainen p. 050 3634 049, jaakko.ristolainen@keuda.fi
Koulutusjohtaja Outi Tuomivaara p. 040 1745 575, outi.tuomivaara@keuda.fi (4.7. alkaen tavoitettavissa)
Hakuaikana myös lomailemme. Jos puheluusi ei vastata, niin jätä rohkeasti viesti vastaajaan. Otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Lopentie 20, 01860 Perttula

Rekommenderade jobb