Autoalan päätoiminen opettaja

Autoalan opettaja

SASKY koulutuskuntayhtymään
Vammalan ammattikoululle

SASKY koulutuskuntayhtymä tarjoaa ammatillista koulutusta Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Sastamalan oppilaitoksissa (Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sekä Karkun kotitalous - ja sosiaalialan oppilaitos) opiskelee 750 tulevaa eri alan ammattilaista.

Haemme Sastamalaan autoalan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Opettajan tehtäviin kuuluu ajoneuvoasentajan perustutkintoon kuuluvien aiheiden opettaminen ja opiskelijoiden monipuolinen ohjaaminen kohti ammattia.
Haemme tehtävään vahvan ammattitaidon omaavaa henkilöä, jonka osaaminen on hankittu esim. autokorjaamoympäristössä. Pääset jakamaan osaamistasi nuorekkaassa, iloisessa ja rennossa työilmapiirissä. Yhteistyö on avainsana pienessä yhteisössä, mutta toisaalta opettajana voit vaikuttaa omaan tapaasi tehdä työtä eli opettaa ja ohjata nuoria. Tule rohkeasti mukaan kehittämään kanssamme autoalan koulutusta!

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto laajalla autoalan työkokemuksella vahvistettuna. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C mukaisesti. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräaikaisesti valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Autotekniikan asiantuntija, hae nyt mukaan osaavaan joukkoomme ja tee hakemuksesi 30.4.2021 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei valitettavasti voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Osaavat luovat maailmoja.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kari Kuurila puh. 0401849768.

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/vammalan-ammattikoulu/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kari Kuurila puh. 0401849768.

SASKY koulutuskuntayhtymä, Sastamalan oppilaitokset, Vammalan ammattikoulu
Osoite: Ratakatu 36, 38210 Sastamala

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.

Suggested jobs