Avohoidon ylilääkäri (MIPÄ vastaanotto) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Oletko sinä etsimämme psykiatrian rautainen ammattilainen, joka haluaa kehittää ja rakentaa kanssamme Etelä-Savon alueelle yhä laadukkaampaa mielenterveyspalvelujen kokonaisuutta?

Haemme Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän mielenterveyspalvelujenvastaanottoon psykiatrian erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan avohoidon ylilääkärin virkaan 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Avohoidon ylilääkärin työtehtäviin kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi psykiatrian erikoissairaanhoidon ja perustason palvelujen hoitokäytäntöjen sekä prosessien kehittäminen. Lisäksi avohoidon ylilääkäri vastaa avohoidon palvelujen saatavuudesta ja koordinoinnista sekä toimii myös avohoidossa työskentelevien erikoistuvien lääkäreiden konsulttina/ohjaajana.

Perusajatuksemme on pitää toiminnassamme potilas keskiössä. Haluamme erityisesti panostaa palvelumme laatuun sekä hoidon oikea-aikaisuuteen. Olemme hioneet ja kehittäneet toimintojamme jo pitkälle yhdistäen perustason- ja erikoissairaanhoidon palveluja samaan toimintayksikköön ja virtaviivaistamalla potilaan hoitoon ohjautumista sekä hoitoprosesseja. Kehitystyömme kautta olemme jo onnistuneet lyhentämään potilaidemme odotusaikoja palveluihimme, tuottamaan enemmän hoitosuhdekäyntejä ja toteuttamaan strukturoidumpia hoitokokonaisuuksia. Olemme kiinnostuneet myös kehittämään neuromodulaatiohoitoja täydentämään palveluitamme.

Kehitämme toimintaamme kokonaisvaltaisesti myös tiloja uudistamalla. Mielentalon rakentaminen Mikkelin keskussairaalan viereen on aloitettu vuoden 2020 aikana ja sen on määrä valmistua vuonna 2023. Näihin uusiin ja hienoihin Mielentalon tiloihin siirtyy ESSOTEn kaikki Mikkelin mielenterveys- ja päihdepalvelujen toiminnot, myös psykiatrian sairaalapalvelut. Tällainen toimintojen yhdistyminen samaan toimipisteeseen tapahtuu ESSOTEssa ensimmäisten joukossa Suomessa. Tämän muutoksen myötä meille avautuu paljon mahdollisuuksia eri erikoisalojen ja omien toimintojemme yhä saumattomampaan yhteistyöhön potilaan hoidossa.

Nyt haettava avohoidon ylilääkärin tehtävä vaatii ennakkoluulottomuutta, uudistamishalukkuutta, organisointikykyä sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Haastattelun lisäksi hakija osallistuu soveltuvuusarviointiin. Kelpoisuutena virkaan on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen mukaisesti, palkkauksessa on paikallinen neuvotteluvara. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua psykiatrian päivystysvuoroihin, joissa on kilpailukykyinen palkkaus kiintein kertakorvauksin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ylilääkäri Antti Hoberg, puh. 040 351 3193, antti.hoberg@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE: Palveleva – Osaava – Vaikuttava – Innostava.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb