test
Avohoidon ylilääkärin virka - Nokian kaupunki

Nokialla syntyy uutta - tule mukaan!

Nokia panostaa uusien toimintamallien pilotointiin ja palveluiden kehittämiseen myös Hyvinvointialueelle siirtymisen kynnyksellä. Tule tekemään tätä työtä kanssamme vastaanottopalveluihin avohoidon ylilääkärinä.

Vastaanottopalveluissa on 22 lääkärinvirkaa. Työskentelemme yhteisvastuullisella vastaanottomallilla, jota kehitämme kaikkien ammattiryhmien osaamista hyödyntäen.Toimimme opetusterveyskeskuksena.

Nokian uuden Hyvinvointikeskuksen suunnittelu on aktiivisessa vaiheessa. Sen valmistumiseen saakka vastaanotto toimii remontoiduissa väistötiloissa Vihnusjärven rannalla.

Etsimme joukkoomme innovatiivista ja innostunutta ylilääkäriä kehittämään vastaanottopalveluita yhdessä hoitotyön johtajien kanssa. Arvostamme positiivista asennetta ja tulevaisuuteen suuntautuvaa työotetta.
Viran kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 § mukainen oikeus harjoittaa lääkärin ammattia Suomessa laillistettuna ammattihenkilönä sekä oikeus toimia yleislääketieteen erikoislääkärinä tai pitkä kokemus terveyskeskuslääkärin työstä. Arvostamme hallinto- ja johtamiskokemusta. Lisäksi edellytämme perusterveydenhuollon tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Suomen Terveystalo Oy:n työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: johtava ylilääkäri Saana Eskola, puh. 044 486 1839 .Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Rekommenderade jobb