Avoimet hakemukset - 2M-IT

Avoimet hakemukset

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri asiantuntijatehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen. Tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat löydät Kuntarekryn-sivuilta tai voit myös jättää meille Kuntarekryn kautta avoimen hakemuksen.

Seuraamme hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä sinuun, mikäli meillä on osaamistasi vastaavia tarpeita ja tehtäviä.

Lisätietoja

https://2m-it.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja Henkilöstöjohtaja Sari Rasi 0442231920

2M-IT
Osoite: Joukahaisenkatu 9 B, 20520 Turku

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 470 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.