Skip to main content
test
Avoin hakemus - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Meillä Kalliossa on tarjolla erimittaisia sijaisuuksia sekä yksittäisiä työvuoroja lähi- ja sairaanhoitajille, sekä alan opiskelijoille koko Kallion alueella (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja perehdytyksen tehtävään. Työalueena voi olla kotiin annettavat palvelut, tehostettu palveluasuminen, varahenkilöstö ja vuodeosastot.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa, tai voit olla alalle opiskeleva. Palkkaus on SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toivomme, että sinulla on tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Edellytämme väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaista todistusta edellytettävästä rokotuksesta tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antamasta suojasta koronavirustautia vastaan.

Jätä hakemuksesi meille kuntarekryn kautta tai ole yhteydessä palveluesimies Carita Hiiroseen p. 040 635 5406 tai sähköpostitse carita.hiironen@kalliopp.fi.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Carita Hiironen p. 040 635 5406
tai sähköpostitse carita.hiironen@kalliopp.fi

Lisätietoja

Hoito- ja hoivapalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb