Avoin hakemus

Jos et löydä avoinna olevista työpaikoistamme sinua kiinnostavaa työpaikkaa juuri nyt, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Liitä mukaan CV:si, jotta saamme kattavan kuvan osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä, jos meillä avautuu sinulle sopiva työtehtävä.

Keskeisimmät palvelumme ovat vammaispalvelut, lapsi- ja perhepalvelut, lastensuojelupalvelut, työikäisten palvelut, tieto-, neuvonta- ja innovaatiopalvelut, talous-, hallinto- ja henkilöstöpalvelut sekä kiinteistö-, logistiikka- ja hankintapalvelut.

Kerro meille hakemuksessasi millä paikkakunnalla ja minkä alan tehtävissä voisit meillä työskennellä.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Eskoon rekry, eskoorekry@eskoo.fi, puh. 050 474 6732

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Henkilöstöresurssikeskus
Osoite: 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/

Tule meille töihin!