Skip to main content
test
AVOIN HAKEMUS, Etkö löydä sopivaa? - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Et löytänyt sopivaa tehtävää avoimista tehtävistä. Jätä tästä avoin hakemus, pyrimme löytämään Sinulle sopivan työn.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä minkälaista työtä haet. Koko- vai osa-aikaista? Pystytkö liikkumaan autolla kuuden kunnan kesken? Onko Sinulla erityisosaamista, kuten alaan suoritetut lääkeluvat.

Hakemuksia käsitellään avoimesti esimiesten kesken, joten emme valitettavasti kykene anonyymiin rekrytointiin.

Tunnetko Keusote? Kerron lisää:

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

Tutustu meihin sosiaalisen median kautta (FB, IG, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä #keusoterekry #tuumuntyökaveriksi #voittavajoukkuea

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb