Skip to main content
test
Avoin hakemus fysioterapeutin, toimintaterapeutin ja kuntoutusohjaajan tehtäviin - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri ammattiryhmissä koko hyvinvointiyhtymän alueella. Kuntoutuksen tulosalueella on tarvetta fysioterapeutin, toimintaterapeutin ja kuntoutusohjaajan sijaisuuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Kuntoutusohjaajan tehtäviin soveltuu myös sairaanhoitaja AMK, kuntoutuksen ohjaaja AMK tai sosionomi AMK – koulutus. AMK-opiskelijoilta edellytämme vähintään 140 opintopisteen minimisuoritusta sijaisena työskennellessään.

Jätä meille hakemus, niin voimme ottaa yhteyttä sinuun, kun sijaisuuksia tai avoimia työtehtäviä on tarjolla. Lähetämme myös sinulle ilmoituksia uusista avoimista työpaikoista kuntoutuksen tulosalueella.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phhyky.fi/rekry ja https://www.facebook.com/phhykyrekry/

Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosyksikköpäällikkö Pirkko Heinonen (kuntoutuskeskus ja asiantuntijapalvelut)
puh. 044 018 7081
Palveluesimies Kimmo Launiainen (kotikuntoutus)
puh. 044 719 5416
Tulosyksikköpäällikkö Tarja Tiitinen (terapia- ja apuvälinepalvelut)
puh. 044 719 5642
Palveluesimies Leena Mäkelä (terapiapalvelut)
puh. 03 819 2397
Palveluesimies Virpi Lehtinen (lasten- ja nuorten kuntoutus)
puh. 050 398 7583
Palveluesimies Seidi Saarinen (aikuisten kuntoutus)
puh. 044 440 6585

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb