Skip to main content
test
Avoin hakemus fysioterapeutit - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme fysioterapeutteja Eksoten fysio- ja toimintaterapiapalveluihin eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuudet ovat kestoltaan yhdestä kuukaudesta enintään puoleen vuoteen.

Tehtävät voivat sijoittua eri työtehtäviin ja eri toimipisteisiin. Fysioterapeutteja työskentelee:
- erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja kuntoutuskeskuksen osastoilla
- perusterveydenhuollon avovastaanotoilla sekä
- kotikuntoutuksessa.

Fysioterapeutin asiakkaina ovat toimipisteestä riippuen monen ikäiset ja monella eri tavalla toimintakyvyltään oireilevat asiakkaat.

Arvostamme taitoa ammatilliseen vuoropuheluun moniammatillisessa ja monialaisessa kuntoutustyössä sekä valmiuksia uuden oppimiseen ja ongelmien ratkomiseen. Lisäksi arvostamme valmiutta ja halukkuutta palvelujen kehittämiseen, olipa kyse etävastaanotosta tai digitaalisten sovellusten tai kuntoutusteknologian käytöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu fysioterapeutti.
Muista mainita hakemuksessasi työkokemuksesi alalta.

Määräaikaisissa sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa, joka on yleensä puolet määräaikaisuuden kestosta.

Sijaisuuksissa edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Kaikkiin avoimeen hakuun osallistuneisiin ollaan yhteydessä ja sijaisuudet määräytyvät yksiköiden tarpeiden mukaan. Tämä avoin haku on voimassa vuoden 2022 loppuun.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut, avoterapiat, toimintayksikön esimies Anne Pylkkönen, p. 040 651 3815
Fysio- ja toimintaterapiapalvelut, osastot, toimintayksikön esimies Ulla Kotro, p. 044 791 4643
Fysio- ja toimintaterapiapalvelut, kotikuntoutus, toimintayksikön esimies Maija Kokkinen, p. 040 139 0460
Palvelupäällikkö Virpi Aralinna, p. 044 791 5525
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb