test

Avoin hakemus, Hallinto ja teknisen alan tehtävät

Ansök senast  31.12.2024 23:59

TERVE SIE HALLINNON TAI TEKNIIKAN ALAN OSAAJA!

Meillä on jatkuvasti avoinna erilaisia hallinnon ja tukipalveluiden työmahdollisuuksia, joihin pääset hakemaan niiden omien työpaikkailmoitusten kautta. Mikäli näistä työpaikoista ei löydy siun toiveita vastaavaa tehtävää, niin tämän avoimen haun kautta sie voit jättää meille hakemuksen ja katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä siulle toiveitasi ja osaamistasi vastaavaa tehtävää.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, insinööri tai muu soveltuvan tutkinnon omaava osaaja. Lähetä meille avoin hakemuksesi Kuntarekryn kautta ja kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi ja siitä, millaisista tehtävistä sie oisit kiinnostunut. Liitä mukaan ansioluettelosi ja tuo esiin se, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ammattilaisen.

Mitä työnantajana tarjoamme sinulle?
- Monipuolisen tehtäväkentän: Meillä hyvinvointialueella on tarjolla laajalla skaalalla useita erilaisia tehtäviä, jotka kaikki mahdollistavat uuden oppimisen ja ammatillisen kasvun.
- Kehitysmyönteisen ympäristön: Tuemme aktiivisesti henkilökohtaista kasvuasi ja tarjoamme mahdollisuuksia osaamisesi kehittämiseen.
- Laadukasta johtamista: Panostamme johtamiseen ja organisaatiokulttuuriin, joka kannustaa avoimuuteen ja yhteistyöhön.
- Systemaattisen perehdytyksen: Varmistamme, että tunnet olosi tervetulleeksi ja olet valmiina työtehtäviisi antamalla sinulle laadukkaan perehdytyksen.
- Kilpailukykyisen palkan ja edut: Arvostamme jokaisen työntekijämme osaamista ja panostusta, ja siksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset henkilöstöedut, jotka tukevat työhyvinvointiasi.


Mitä odotamme sinulta?
- Asiakaspalvelutaitoja: Sinulla on kyky tarjota ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme.
- Toimintaa organisaation arvojen mukaisesti: Jaat arvomme ja olet sitoutunut työskentelemään niiden mukaisesti.
- Yhteistyötaitoja: Ymmärrät tiimityön voiman ja osaat tuoda oman panoksesi yhteiseen tavoitteeseemme.
- Halua kehittyä: Olet valmis kasvamaan ammatillisesti ja pysymään ajan tasalla alasi kehityksestä.
- Sopivaa koulutusta: Toivomme, että sinulla hakemaasi tehtävään soveltuva tutkinto tai olet alan opiskelija.

Jos tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva mahdollisuus monipuoliseen työhön meidän sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä, joka jatkuvasti muuttuu ja kehittyy.

Vaikka emme voi taata välitöntä työtarjousta, arvioimme hakemuksiasi, ja mikäli soveltuvia tehtäviä tulee avoimeksi tulevaisuudessa, otamme sinuun yhteyttä.


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Kontaktuppgifter

Kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipalveluihimme osoitteeseen rekrytointipalvelut@ekhva.fi

Lämna in en öppen ansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare