Skip to main content
test
AVOIN HAKEMUS JÄRVENPÄÄN KAUPUNGILLE - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Kiinnostaako työ Järvenpään kaupungilla, mutta juuri nyt ei näy sopivaa työpaikkaa haettavana? Voit jättää avoimen hakemuksen!

Järvenpään kaupunki rekrytoi jatkuvasti eri alojen ammattilaisia määräaikaisiin ja vakinaisiin tehtäviin ja virkoihin. Avoimen hakemuksen jättämällä voit jättää yhteystietosi rekrytointitiimin käyttöön. Käymme saapuneita hakemuksia säännöllisesti läpi rekrytointitarpeiden ilmetessä. Olemme sinuun yhteyksissä, mikäli meillä avautuu sinulle mahdollisesti sopiva työmahdollisuus.

Tällä hetkellä haettavana olevat tehtävät löydät tämän linkin kautta Huomioithan, että avautuviin tehtäviin on täytettävä oma, kyseisen työpaikkailmoituksen alta löytyvä, hakulomake.

Kerrothan hakemuslomakkeella mahdollisimman tarkasti, minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Kiitos kiinnostuksestasi Järvenpään kaupunkia kohtaan!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb