Skip to main content
test

Oheisella lomakkeella voi jättää avoimen työhakemuksen Kuopion kaupungille.

Kuopion kaupunki on yksi Itä-Suomen suurimmista työnantajista. Meillä työskentelee vuoden 2023 alusta noin 3500 ihmistä luomassa hyvän elämän pääkaupunkia. Työtehtävät kaupungilla ovat monipuolisia ja merkityksellisiä. Teemme jatkuvasti yhdessä työtä parantaaksemme jokaisen kuopiolaisen elämää.
Meillä voit tehdä töitä monilla eri aloilla, kuten varhaiskasvatuksessa, opettajana, erilaisissa hallinnon tehtävissä sekä teknisen alan tehtävissä.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden, niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto. Haluamme olla työnantajana mahdollistamassa työntekijöillemme viihtyisän työympäristön.

Huom.!

Avoimen hakemuksen kautta ei haeta kesätyöpaikkoihin, vaan niistä tulee omat haut kevään 2023 aikana.

Sosiaali- ja terveysalan tehtävät ilmoitetaan Pohjois-Savon hyvinvointialueen sivuilla.

Laitos- ja välinehuollon palvelujen, kiinteistö- ja logistiikkapalvelujen sekä ruokapalvelujen tehtävät hoidetaan Servican kautta. Katso lisää www.servica.fi

Yhdyskuntarakentamiseen, katujen- ja liikenneväylien sekä viheralueiden kunnossa- ja puhtaanapitoon, sähköverkon asennukseen ja ylläpitoon sekä tutkimukseen ja mittaukseen liittyviä palveluja tuottaa Mestar. Katso lisää www.mestar.fi

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: kuopiorekry(at)kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki

Kuopio on 122 141 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb