Avoin hakemus lääkärin tehtäviin

Ansök senast  31.12.2024 15:00

Tule osaksi Lapin hyvinvointialueen loistavaa tiimiä! Mahtavaa, että olet kiinnostunut Lapin hyvinvointialueesta työnantajana!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia, urapolkujensa eri vaiheissa olevia lääketieteen ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja ovat valmiita tarjoamaan parastaan Lapin asukkaille. Hae siis lääkäriksi monipuoliseen työhön Laphalle!

Juuri nyt meillä on tarjota erityisesti terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia lääketieteen lisensiaateille ja loppuvaiheen kandidaateille Lapin hyvinvointialueen eri toimipisteisiin sekä lähityötä mm. Rovaniemen alueella erikoistumis- ja yek-vaiheen lääkäreille.

Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksissa voit työskennellä joko tavanomaisella virkatyösopimuksella kuukausipalkalla tai toimeksiantosopimuksella tuntipalkalla. Tarjoamme joustavasti erilaisia työn tekemisen tapoja - voit työskennellä osa-aikaisesti tai etänä mistä päin Suomea tahansa!

Lähityössä Rovaniemellä erikoistuvat ja yek-vaiheen lääkärit voivat työskennellä monipuolisissa terveyskeskuslääkärin työtehtävissä vastaanotolla, palveluasumisessa ja kotihoidossa, terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosastoilla, erilaisissa sektoritöissä (koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, äitiys- ja lastenneuvolatyö) sekä Lapin keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Perusterveydenhuollon työtehtävissä voit erikoistua yleislääketieteeseen ja geriatriaan. Osastotyössä voit kartuttaa myös sairaalapalveluja.

Takaamme kaikissa työtehtävissä hyvän perehdytyksen ja huolehdimme riittävästä seniorituesta. Virkatyössä saat hyvät koulutusedut ja erikoistuvana lääkärinä sekä yek-vaiheessa laadukkaan ohjauksen. Vastaanottotyössä pääset toteuttamaan hoidon jatkuvuusmallia. Päivystystyöstä kiinnostuneelle on tarjolla virka-ajan ulkopuolista työtä Suomen pohjoisimmassa laajan päivystyksen sairaalassa, jossa käytössä ovat modernit kesällä 2023 käyttöön otetut tilat.

Lapin hyvinvointialue tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä ja työskennellä pohjoisen luonnon lumossa, rennossa elämänrytmissä, välittömien ja ystävällisten ihmisten kanssa. Me arvostamme Laphalla yhdenvertaisuutta ja vastuullisuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä moniammatillisessa työyhteisössämme. Haluamme olla luotettava ja inhimillinen työnantaja, joka tukee henkilöstönsä hyvinvointia ja ammatillista kasvua.

Voit tutustua meihin tarkemmin lukemalla, mitä työntekijämme kertovat omin sanoin itsestään ja työstään: https://lapha.fi/meille-toihin

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia Lapissa - paikassa, jossa työ ja omannäköinen elämä kulkevat käsi kädessä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä, jolla on merkitystä - yhteisössä, joka välittää.
Anna Lapin ainutlaatuisen luonnon, kulttuurin ja harrastustarjonnan inspiroida sinua päivittäin.

Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun ja saamme sinut mukaan yhteiselle matkallemme!

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Tehtäviin on jatkuva haku.

Huomioithan, että avoimen haun kautta jätettyä työhakemusta ei valitettavasti voida ottaa huomioon rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Kaakkoinen Lappi: Johtava lääkäri Outi Palmén, outi.palmen@lapha.fi

Lounainen Lappi: Johtava lääkäri Sanna Rotonen, sanna.rotonen@lapha.fi

Itäinen Lappi: Johtava lääkäri Kai Konki, kai.konki@lapha.fi

Pohjoinen Lappi: Johtava lääkäri Kai Konki, kai.konki@lapha.fi

Lämna in en öppen ansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!