Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Tällä avoimella hakemuksella ilmoitat kiinnostuksestasi työskennellä hoitotyössä kotihoidossa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Hämeenkoskella, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Myrskylässä, Nastolassa, Orimattilassa, Padasjoella ja/tai Pukkilassa. Mainitsethan hakemuksessasi, missä kunnissa ja kotihoitoalueilla olet kiinnostunut työskentelemään.

Kotihoitotyössä kuntouttava työote on tärkeässä roolissa. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hyödynnämme työssämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on toivottava ja suurimmalla osalla kotihoidon alueista välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus työssä katsotaan eduksi. Työssämme tarvitaan hyvää asiakaspalvelutaitoa ja organisointi- ja paineensietokykyä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Kotihoidossa lähihoitajan työtehtäviin sisältyy paitsi asiakkaan kotona tapahtuvaa hoiva- ja hoitotyötä, myös sairaanhoidollista hoitotyötä. Toimipaikkakoulutamme tarvittaessa sairaanhoidollisiin tehtäviin.

Kotihoidon sairaanhoitaja on sairaanhoidollinen asiantuntija kotihoitotiimissään. Hän osallistuu päivittäiseen asiakastyöhön sekä tekee sairaanhoidollista asiantuntemusta edellyttävät hoitotoimenpiteet. Sairaanhoitaja toimii yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa ja vastaa asiakkaiden arviointikäyntien tekemisestä ja osallistuu hoitoneuvotteluihin sekä hoidon tarpeen arviointiin. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä kotihoidon lääkärin kanssa. Tällä hetkellä sairaanhoitajat tekevät Lahden alueen kotihoidossa arkisin päivätyötä. Ympäristökuntien kotihoidon osana on myös kotisairaalatoimintaa. Siihen sisältyy eri-ikäisten asiakkaiden sairaalahoitoa korvaavia sairaanhoidollisia toimenpiteitä asiakkaiden kotona. Työ on kaksivuorotyötä, työajat vaihtelevat toimipisteittäin.

Kelpoisuusvaatimuksensa sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus ja lähihoitajan tehtäviin terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoito
Kirsi Petäjäsuvanto
Puh. 044 482 0209

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Niemenkatu 77, 15210 Lahti

Rekommenderade jobb