Skip to main content
test
Avoin hakemus, röntgenhoitaja (Sijaisuudet) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Röntgenhoitaja - Oletko kiinnostunut tekemään sijaisuuksia Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa tai Riihimäellä?

Meillä on ajoittain tarjolla eri pituisia sijaisuuksia ja keikkatöitä niin ammattilaisille kuin alan opiskelijoillekin. Toivomme, että tarkennat meille hakemuksessasi, minkä pituisista töistä olet kiinnostunut. Voit käydä tutustumassa mahdolliseen tulevaan työyhteisöösi tarkemmin osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=WQHpZ9PGp3E.

Edellytämme laillistettua röntgenhoitajan tutkintoa tai alan opiskelijoilta vähintään 140 opintopisteen täyttymistä.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on monipuoliset henkilöstöetuudet, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä työsuhdematkaetu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä tuottaen erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Jokapäiväistä tekemistämme ohjaavat sairaanhoitopiirin arvot: Näytämme esimerkkiä - ylpeydellä, uskallamme - koko sydämellä, toimimme - Sinua kuunnellen ja onnistumme - aina yhdessä.

Huomioithan, että tämän avoimen haun kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista on sivuillamme erillinen ilmoitus. Pääset katsomaan kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.khshp.fi/rekry. Lisäksi ilmoitamme avoimista työpaikoista sairaalamme Facebook ja LinkedIn -sivustoilla.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Päivi Kaisla puh. 03 629 2072 / paivi.kaisla@khshp.fi
rekrytointi/Sarah Rissanen: rekry@khshp.fi tai puh. 040 625 9648

Lisätietoja

Röntgen

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen ja henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna
Kanta-Hämeen keskussairaala - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb