test

Me Kanta-Hämeen keskussairaalassa etsimme joukkoomme vakituisiin työsuhteisiin röntgenhoitajia Riihimäelle ja Hämeenlinnaan! Vakituisissa tehtävissä edellytämme, että hakija on valmistunut röntgenhoitajaksi. Uusi työkaverimme voi olla joko uransa alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt röntgenhoitaja. Meidän puolestamme työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Riihimäen yksikössä tutkimusvalikoimaamme kuuluu natiivi-. ultraääni- ja tietokonetomografia. Työ on päivätyötä ja palvelemme asiakkaitamme sekä arkisin että viikonloppuisin.

Hämeenlinnan yksikössä teemme natiivi-. ultraääni-, läpivalaisu- ja mammografiatutkimuksia. Näiden lisäksi yksikössämme tehdään myös tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia sekä toimenpideradiologiaa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden, joten työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme eri modaliteettien osaamista (TT, MRI, Mammo, Angio, Coronaari Angio, KKTT) (TT, MRI, Mammo, Angio, Coronaari Angio, KKTT) ja meillä pääsetkin nopeasti perehtymään juuri Sinua kiinnostaville modaliteeteille.

Pääset tutustumaan toimintaamme rekrytointivideolta, jonka pääset katsomaan osoitteessa
https://www.youtube.com/watch?v=WQHpZ9PGp3E

Mikäli Sinulla heräsi kysymyksiä, niin vastaamme niihin mielellämme:

apulaisosastonhoitaja Eero Vilppula, puh. 03 629 2122 / eero.vilppula@khshp.fi
osastonhoitaja Päivi Kaisla, puh. 03 629 2072 / paivi.kaisla@khshp.fi
tulosalueylihoitaja Mirja Ottman-Salminen, puh. 050 336 6748 / mirja.ottman-salminen@khshp.fi

Voit osoittaa kiinnostuksesi soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai jättämällä ansioluettelosi ja/tai vapaamuotoisen hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Olemme Sinuun yhteydessä.

Maksamme Sinulle 1000 €, mikäli työllistyt vakituiseen työsuhteeseen röntgenhoitajan työtehtäviin.

Lyhyisiin ja pidempiin määräaikaisuuksiin löydät erillisen hakuilmoituksen Kuntarekrystä. Kaikkia avoimia työpaikkojamme voit seurata myös sosiaalisessa mediassa Kanta-Hämeen keskussairaalan LinkedIn ja Facebook -kanavilla.

Tervetuloa Kanta-Hämeen keskussairaalaan töihin!

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

apulaisosastonhoitaja Eero Vilppula, puh. 03 629 2122 / eero.vilppula@khshp.fi
osastonhoitaja Päivi Kaisla, puh. 03 629 2072 / paivi.kaisla@khshp.fi
tulosalueylihoitaja Mirja Ottman-Salminen, puh. 050 336 6748 / mirja.ottman-salminen@khshp.fi

Lisätietoja

Röntgen

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb