Avoin hakemus sairaanhoitajaksi erikoissairaanhoitoon - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä. Haluamme joukkoomme uusia ja innokkaita osaajia!

Kiinnostaisiko sinua työt SAIRAANHOITAJANA erikoissairaanhoidossa Lahdessa?

Tällä hakemuksella ilmoitat kiinnostuksestasi työskennellä Päijät-Hämeen keskussairaalassa tai Akuutti24:ssä Lahdessa hoitoalan pidempiaikaisissa määräaikaisissa työtehtävissä. Lyhytaikaiseen keikkatyöhön löydät sivuiltamme erillisen hakemuksen.

SAIRAANHOITAJALTA edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Sairaanhoitajaopiskelijalta edellytetään vähintään 140 suoritettua opintopistettä.

Psykiatrian yksiköissä työskentely edellyttää, että psykiatrian harjoittelu ja luennot on suoritettu.
Ensihoidossa työskentely edellyttää soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä C-ajokorttia.

Hyvä hakija, huomioithan myös, että erikoissairaanhoitomme piiriin kuuluu Akuutti24 Kotisairaala -toiminta. Kotisairaala kuuluu kenttäpalveluihin ja toimii Ensihoidon ja Akuutti24:n yhteydessä. Yksikkö toteuttaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona tai muussa sen hetkisessä asuinpaikassa kuten hoivakodissa. Tavoitteena on korvata sairaalahoitojakso tai lyhentää sitä varhaisella kotiutumisella keskussairaalasta tai terveyskeskuksen vuodeosastolta. Mikäli olet kiinnostunut kotisairaanhoidosta, laitathan hakemuksesi otsikoksi isolla KOTISAIRAALA-maininta.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phhyky.fi, www.facebook.com/phhyky ja www.twitter.com/phhyky.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi
Keskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
rekrytointi@phsotey.fi
puh. 044 719 5018

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb