Skip to main content
test

Tällä avoimella hakemuksella ilmoitat kiinnostuksestasi työskennellä sairaanhoitajan tehtävissä kotihoidossa Päijät-Soten alueella.

Työskentelisitkö mieluiten Lahden alueella kävellen, vai autoillen kaupunkialueella tai Nastolassa vaiko ympäristökunnissa vaihtoehtoinasi Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä/Pukkila, Orimattila ja Padasjoki. Vai tykkäisitkö työskennellä useilla eri alueilla jolloin varahenkilöstö voisi olla sinun juttu? Mainitsethan hakemuksessasi, missä kunnissa tai kotihoitoalueilla olet kiinnostunut työskentelemään.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Saat meiltä yksilöllisen ja sinulle räätälöidyn perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen iltatyötä arki-iltoina ja viikonlopputyön noin kerran 1-2 kuukaudessa. Omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §.n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Laitathan hakemuksen niin olemme sinuun yhteydessä tai voit soittaa itse lisätietoja!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6800 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista. Tavoitteemme on olla Suomen paras sote-työnantaja ja teemme määrätietoisesti työtä sen eteen.


Osoite: Lahti, 15100 Lahti

Rekommenderade jobb