test

Avoin hakemus, sosiaalityö

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittava 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Kaikki avoimet työpaikat löydät verkkosivuiltamme omahame.fi.

Meillä on säännöllisesti tarjolla eripituisia määräaikaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä sosiaalityön ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa avoimista työpaikoista, jätä avoin hakemus ja kerro, millaista työtä etsit. Olemme sinuun yhteydessä!

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun työsuhteen keston mukaisesti. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.

Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

rekry@omahame.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan