Skip to main content
test

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksen laitoshuoltajan tehtävään sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteisiin sekä kaupunkien hallintoon, kultuuriin sekä liikuntaan liittyviin kohteisiin Lappeenranta-Luumäki-Lemi-Savitaipale-Taipalsaari -alueelle.

Laitoshuoltajana työtehtäviisi kuuluu työpisteestä riippuen siivous- ja ateriapalvelutehtävät.

Töitä voit tehdä joustavasti keikkatyönä tai myös pidempiaikaisesti, mikäli avoimia tehtäviä tulee tarjolle.

Keikkatyö sopii mainiosti esim. opiskelijalle tai perhevapaalla olevalle, sillä keikkoja voit tehdä aikataulusi mukaan - tarjolla olevat työvuorot näet näppärästi sähköisestä keikkakalenteristamme. Keikkatyö toimii myös hyvänä polkuna pidempiaikaisiin tehtäviin.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa osaamista siivous- ja ateriapalvelutyöstä. Olet luotettava ja sitoudut huolelliseen työjälkeen. Hoidat työsi hyväntuulisella palveluasenteella ja olet mukava työkaveri. Vakituiseen tehtävään edellytämme laitoshuoltajan ammattitutkintoa. Tutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa oppisopimuksena, joten tässä erinomainen mahdollisuus esimerkiksi alanvaihtoa suunnittelevalle tai vielä omaa alaa etsivälle.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Ateriapalvelutyötä tekevillä tulee olla hygieniapassi.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivia työtehtäviä tulee tarjolle. Seuraathan myös avoimia työpaikkoja nettisivuiltamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä Flex-passin avulla.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Kati Hämäläinen p. 040 620 4109
palveluesimies Anne Hinkkanen p. 040 523 4920

Lisätietoja

Saimaan Tukipalvelut Oy, laitospalvelut

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.


Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta
Saimaan Tukipalvelut Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb