test
Avoin hakemus varhaiskasvatuksen opettaja - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka osaa heittäytyä eikä pelkää uusia haasteita?

Jätä meille avoin hakemus VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN tehtävään

Järvenpään varhaiskasvatus etsii työstään innostuneita ja ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia eri yksiköihin. Työssäsi pääset toteuttamaan tiimisi pedagogista johtajuutta ja hyödyntämään laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin taitojasi. Tukea työllesi saat työyhteisön ja esimiehen lisäksi alueelliselta varhaiskasvatuksen erityisopettajalta sekä kieli- ja kulttuuriopettajalta. Klikkaa ja katso: https://www.youtube.com/watch?v=plHe8TNClrw&t=13s.

Arvostamme taitavaa pedagogista osaamista, hyviä tiimityötaitoja, tvt-osaamista ja sitä, että tuot raikkaat lapsilähtöiset ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Toivomme Sinulta positiivista työotetta, kiireettömyyttä ja läsnäoloa sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin.

Työyhteisöissämme on hyvä yhteishenki ja energia. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden loistaa, viihtyä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvatuksen opettajana. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Olemme hakijoihin yhteydessä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lisätietoa tehtävistä antavat päiväkodin johtajat Jaana Vilja 040 315 2586 (28.6.-9.7. välisellä ajalla) ja Johanna Lepistö 040 315 2554 (12.-30.7. välisellä ajalla), etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi.

Kelpoisuusehdot

- Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

- Haussa huomioidaan myös varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevat

- Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

- Valitun on esitettävä rikosrekisteriote

Palvelussuhteen ehdot

- Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan

- palkka asettuu kokemuksesta ja vastuista riippuen välille 2577,46 - 3079 €/kk

- Koeaika on kuusi kuukautta ja määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen pituudesta

- Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb