Avoin hakemus Varhalle

Ansök senast  31.12.2024 23:59

Kiinnostaisiko työ Varhassa? Lähetä meille avoin hakemus ja löydä sijaisuus sinua kiinnostavissa tehtävissä!

Meillä tehdään merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sosiaali-, terveys-, ja -pelastusalalta sekä hallinnon, tekniikan ja tukipalveluiden tehtävissä. Meitä yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä varsinaissuomalaisten hyvinvoinnin eteen.

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Mikäli olet opiskelija, voit tehdä sijaisuuksia eri tehtävissä sen mukaan missä vaiheessa opintosi ovat. Tehtävänkuvat vaihtelevat yksiköittäin. Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa.

Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja onko sinulla erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä. Oletko esimerkiksi kiinnostunut työskentelemään konsernipalveluissa, sote-keskuksissa tai Tyks-sairaalapalveluissa?

Opiskelija: Hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja opintopisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Mikäli tehtävät hyvintekijänä kiinnostavat, jätä avoin hakemus ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä olisi tarjolla sinulle sopiva tehtävä. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Katso myös joidenkin ammattiryhmiemme omat avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22.


Läs mer

http://varha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

rekrytointi@varha.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Läs om arbetsgivare